Vernieuwde signalenkaart Kadera

Kadera heeft de signalenkaart huiselijk geweld en kindermishandeling vernieuwd en uitgebreid. In de nieuwe signalenkaart vindt u signalen en risicofactoren van verschillende soorten huiselijk geweld en kindermishandeling. Er zijn kaarten toegevoegd over ouderenmishandeling, financieel misbruik en seksueel geweld. De informatie op de bestaande kaarten is geactualiseerd aan de hand van de meest recente inzichten rondom huiselijk geweld. In de kaart leest u ook informatie over de stappen van de meldcode, over de kind- en mantelzorgcheck en over de verschillende soorten huiselijk geweld. 

De kaart is bedoeld voor iedere professional die werkt met volwassenen en kinderen, bijvoorbeeld in het onderwijs, de zorg, justitie, kinderopvang en consultatiebureaus. Bovendien is het een interessant instrument voor beleidsmakers en studenten voor bovenstaande beroepen. 

De papieren signalenkaart is als handige bureaustaander te bestellen door te mailen naar info@kadera.nl (€7,50 exclusief verzendkosten). Voor grote bestellingen kunt u een offerte op maat opvragen.