Veilig, overal en altijd

GEANNULEERD! Workshop over intieme terreur – Orange the world 2023 

Door ziekte is deze bijeenkomst helaas geannuleerd.

We nodigen je van harte uit voor een bijeenkomst op 7 december, over intieme terreur. Deze workshop is onderdeel van Orange the World 2023 en heeft als doel bewustzijn te creëren rond intieme terreur, dwingende controle, stalking, en bedreiging binnen relaties.

Intieme terreur is een verraderlijke en gevaarlijke vorm van huiselijk geweld die professionals makkelijk over het hoofd zien. Wat zijn de kenmerken en de valkuilen? En waar moet je als professional op letten als je in gesprek gaat met slachtoffers en plegers?

Marjolein Wartena, methodisch praktijkbegeleider bij Kadera aanpak huiselijk geweld, zal deze vragen beantwoorden tijdens de workshop, samen met een ervaringskundige op het gebied van intieme terreur.

Wat kun je verwachten?

  • Definitie en begrip van intieme terreur
  • Herkenning van rode vlaggen 
  • Persoonlijk verhaal en inzichten van een ervaringsdeskundige
  • Praktische tips voor professionals in gesprekken met slachtoffers en plegers
  • Ruimte voor vragen en open discussie

Details workshop
Datum: 7 december
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Stadhuis Zwolle, Panoramazaal, Grote kerkplein 15

Intieme terreur is niet altijd zichtbaar, en samen kunnen we het verschil maken door dit thema bespreekbaar te maken en te begrijpen. Deelname is gratis, maar gezien het beperkte aantal beschikbare plaatsen (50), vragen we jullie vriendelijk om je tijdig aan te melden. We hopen op jullie aanwezigheid om samen een stap te zetten naar een veiligere toekomst.

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK