Samen Doen Hardenberg

In Hardenberg blijven wij ons inzetten voor een toekomst zonder geweld in gezinnen en huishoudens. Wij wensen dat iedere inwoner van onze gemeente in een liefdevolle en gezonde thuissituatie kan opgroeien en leven. Wij weten echter ook dat dit helaas niet altijd het geval is en er een situatie met geweld kan ontstaan.

Voel jij je niet veilig thuis? Wil jij hierover praten of heb je hulp nodig? De medewerkers van Samen Doen, het sociaal wijkteam van de gemeente Hardenberg, zijn er voor jou. Ze kunnen jou advies geven en helpen bij het stoppen van het geweld. Je hoeft je niet te schamen, wij weten dat huiselijk geweld bijna nooit vanzelf stopt. Jij bent zeker niet de enige die er mee te maken heeft. Door erover te praten kun je stap in de goede richting zetten.

Huislijk geweld komt op vele manieren voor. Geweld kan zijn richting kinderen, partners of ouderen. Ook de manier waarop is verschillend. Denk aan emotionele mishandeling als uitschelden of pesten. Of seksuele en lichamelijke mishandeling.

Waar jij ook mee te maken hebt, Samen Doen is er voor jou! Ook als jijzelf machteloos bent en geweld pleegt laat het ons weten. Veiligheid is van ons allemaal.

Wordt aangeboden in de volgende gemeente(s):
Doelgroep: Alle inwoners